da-DK
1614417536253
https://www.r2n.dk/
The South Indian (Spinderiet) Valby

Prøv det sydindiske Chettinad-køkken og få en smagsoplevelse udover det sædvanelige. The South Indian leverer god smag i hyggelige oplevelser. Reserver med R2N og få rabat på hele regningen.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
The South Indian i Valby ligger i centralt i indkøbscenteret Spinderiet og kun et minuts gang fra Valby station.

Restauranten er del af en større kæde af i populære indiske spisesteder, der som noget unikt i Danmark fokuserer på det sydindiske Chettinad-køkken, som er anderledes fra det man typisk oplever, når man besøger en indisk restaurant i Danmark.

Adresse: Valby Torvegade 2, 2500 Valby

Atmosfære
Lokalet er lyst og indbydende med store vinduer ud til gaden, og der er god plads mellem bordene, så man ikke bliver forstyrret af nabobordets samtale. Betjeningen er personlig og personalet rådgiver gerne folk, som er nye i det sydindiske køkken.

Indretningen er moderne og komfortabel. Der er plads til både den romantiske middag for to og en større forsamling af venner, kollegaer eller familie.

Maden
Chettinad-køkkenet fra Sydindien er kendt for at byde på Indiens mest varierede og smagfulde mad.
Kendetegnet er høj råvarekvalitet samt særlige krydderiopskrifter, som er overleveret gennem mange generationer.

Hér er ingen kunstige farvestoffer og alt laves fra bunden. Menukortet er desuden afmærket, så man kan se, hvilke retter, der er fx. veganske, glutenfri eller indeholder nødder.

Unikt for Chettinad-køkkenet er, at der ikke bruges mælkeprodukter i tilberedningen, og som alternativ til det velkendte Naan-brød serveres et sundere og mindre tungt alternativ, kaldet Dosa. Dejen til Dosa består af ris og linser, hvor Naan-brød består af hvedemel.

Andet
The South Indian har som mål at højne den generelle kvalitet af indisk mad i Danmark. Det overordnede mål er at være blandt Danmarks bedste restauranter.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Indisk

Åbningstider
Man til Søn: 11:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 53 - 57 Kr.
Hovedret: 129 - 179 Kr.
Dessert: 39 - 49 Kr.
Menu: 157 - 297 Kr.

Siddepladser
40 inde / 10 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Tak for en super skøn og effektiv app, som er nem og virker bare rigtig godt." LindaHøjland (Ølstykke)

"Godt og brugbart koncept - kunden hjælper restauranten og omvendt, helt perfekt. Desuden var det..." Andreas Kruse (København K)

"Vi undersøger altid om R2N kan bruges, og man kan jo sagtens bestille bord flere dage i forvejen." Richard Bonnor (København V)