da-DK
1627260010647
https://www.r2n.dk/
Tramonto København V

Oplev italiensk cuisine i særklasse samt en forblændende udsigt over byen i ægte loungestemning hos Tramonto. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Tramonto, der betyder solnedgang på italiensk, er søster-restaurant til populære Pintxos og La Rocca. Restauranten ligger på toppen af Ottilia Hotel i Carlsberg Byen og har en 360 graders panoramaudsigt.

Adresse: Bryggernes Plads 7, 1799 København V

Atmosfære
Inviter din kæreste, gode ven, familie eller en kollega på en uforglemmelig middag, hvor I kan nyde en 360 graders panoramaudsigt over Carlsberg Byen.

Tramonto byder på italiensk madkunst, en sofistikeret stemning og et åbent køkken, så man som gæst kan læne sig tilbage og nyde showet.

Restaurantens indretning består af eksponerede murede vægge, lange banquetter og en unik belysning, der giver stedet en stilfuld, sexet og sjov stemning.

Maden
Ved et besøg hos Tramonto kan du forvente autentiske italienske retter lavet fra bunden i åbent køkken. De laver selv deres brød, pasta og mozzarella, og de vil samtidig dyrke krydderurter og egen humle til mel på tagterrassen.

På menukortet kan man bl.a. finde hjemmelavet tagliolini pasta med jomfruhummer & kæmpereje, citrusmarineret laksetartar og et udvalg af de lækkreste italienske oste.

Faciliteter
  • Pladser udenfor
Køkken
Gourmet, italiensk

Åbningstider
Man til Søn: 12:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 129 - 159 Kr.
Hovedret: 159 - 295 Kr.
Dessert: 85 - 129 Kr.

Siddepladser
300 inde / 300 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Super koncept. Har brugt det 2 gange og det har fungeret upåklageligt." Pia (Kastrup)

"Super koncept - modsat spotdeal og tilsvarende" Michael Dupont (København S)

"jeres koncept fungerer rigtig godt og tilbagemeldings tiden fra restauranten er ok." KnudHansen (København K)