da-DK
1721709719194
https://www.r2n.dk/
Trattoria SUD København K

Trattoria SUD er et autentisk italiensk trattoria, hvor de to dygtige børdre, Andra & Pachi, bringer det gamle napolitanske køkken til live. Med en varm og rustik atmosfære oplever du ægte syditaliensk charme - og tilmed en af Kbh's bedst anmeldte Italienske restauranter på Tripadvisor.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste serviceniveau på R2N.
I 2020 fik Trattoria SUD 5,75 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
Trattoria SUD ligger på Frederiksborggade, nær Nørreport St. og Dronning Louises Bro. Derudover er du tæt på Botanisk have og Torvehallerne.

Adresse: Frederiksborggade 27, st. 1., 1360 København K

Atmosfære
Brødrene Andrea og Pachi, der stammer fra Gaeta, en lille by tæt på Napoli i det sydlige Italien, byder velkommen indenfor hos Trattoria SUD.

Restauranten har en autentisk syditaliensk atmosfære, der er hjertevarm og rustik. Ved et besøg kan du nyde din middag inde i den varme og hyggelige restaurant eller ude, hvor du kan følge med i Københavns pulserende liv, omgivet af smukke grønne planter og farverige blomster.

Maden
En aften hos Trattoria SUD byder på mange smagsoplevelser! I maden bruges kun friske råvarer af højeste kvalitet, og hver ret komplimenteres af italienske vine, som er nøje udvalgt af brødrene selv.

Brødrenes inspiration kommer fra de italienske retter og smage de voksede op med, men bliver serveret med et moderne twist. De tilbyder både noget til de småsultne, og til dem der ønsker den helt store gastronomiske rejse.

Menuen skifter med årstiden, for at kunne sikre de bedste råvarer. Dog finder du altid et udvalg af fisk, kød og populære italienske antipasti.

Andet
Trattoria SUD har vundet Tripadvisor prisen "Travellers' Choice" i 2021.

Faciliteter
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Italiensk

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Fre: 16:00 - 22:00
Lør: 12:00 - 24:00
Søn: 16:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 130 - 165 Kr.
Hovedret: 175 - 335 Kr.
Dessert: 95 - 115 Kr.
Menu: 375 - 525 Kr.

Siddepladser
50 inde / 12 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Allertiders ide med R2N! Jeg har sendt linket til flere af mine venner. Det er dejligt at se at der..." Joanna (Frederiksberg)

"Til lykke med det fremragende konsept! Det er ikke sidste gang vi vil benytte os af det!" Jytte Nielsen (Viby Sjælland)

"Meget velfungerende koncept." Bent (København S)