da-DK
1656532331168
https://www.r2n.dk/
Urban Indian København V

Få en smagsoplevelse du sent vil glemme hos Urban Indian ved Rådhuspladsen. Her hylder man Indiens sjæl, varme og livlighed gennem en perfekt sammensat menu, kendetegnet af klassiske indiske retter. Book hér og få rabat på hele regningen.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Urban Indian ligger på hjørnet af H.C. Andersens Boulevard og Studiestræde, hvilket må siges at være en fantastisk central beliggenhed. Udover Rådhuspladsen og Strøget, som ligger lige ved siden af, så er Tivoli og Cirkusbygningen også lige i nærheden.

Adresse: H. C. Andersens Blvd. 13, 1553 København V

Atmosfære
Hos Urban Indian bydes du velkommen indenfor i en moderne indrettet restaurant, hvor man har bevaret klassiske elementer fra Indien for at skabe en autentisk stemning.

Det store lokale er indrettet med flotte lyse borde i marmordesign med tilhørende brune stole og sofaer. Én væg er dekoreret med akustik paneler i mørk egetræ, der smukt komplimenterer interiøret. På væggene hænger smukke malerier. Alt dette danner rammerne for den gode stemning, hvor man som gæst fra start føler sig varmt velkommen.

I de varme sommerdage tilbyder restauranten også udendørsservering, således at du kan nyde dit måltid i solens stråler.

Maden
Få en unik smagsoplevelse hos Urban Indian, hvor både din øjne og mund bliver forkælet.

Hver måned har restauranten en ny "Regional Chef of The Month", som er nøje udvalgt blandt indiske kvinder bosiddende i København. Ideen med konceptet, er at hjælpe kvinderne økonomisk samt give gæsterne en ægte indisk madoplevelse, som det ville blive tilberedt i Indien.

Deres menukort hylder Indiens sjæl, varme og livlighed gennem en perfekt sammensat menu, der er kendetegnet af retter fra det indiske gadekøkken og de traditionelle tandoor retter tilberedt i lerovn. Du finder derfor et bredt udvalg af velsmagende retter som blandt andet Tikka Masala, Korma og Biryani. Du finder også vegetariske, glutenfrie og allergivenlige alternativer.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Pladser udenfor
Køkken
Indisk, mellemøstligt

Åbningstider
Man til Tors: 12:00 - 22:00
Fre til Lør: 12:00 - 23:00
Søn: 12:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 37 - 127 Kr.
Hovedret: 127 - 197 Kr.
Dessert: 47 - 77 Kr.
Menu: 257 - 497 Kr.

Siddepladser
150 inde / 12 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Tak for altid gode rabatter!" Stine (København K)

"Systemet fungerede perfekt. Det var 1. gang vi prøvede det. Men bestemt ikke sidste." Elin (København V)

"Vi bruger jer meget, kanon koncept" Jens Carlsson (Rødovre)