da-DK
1664323165690
https://www.r2n.dk/
Trattoria Italiana Charlottenlund

Kom forbi Trattoria Italiana i Charlottenlund og følg med på en kulinarisk rejse igennem det traditionelle italienske køkken. Hér kan du smage kærligheden og passionen for den italiensk madlavning bid for bid. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Trattoria Italiana ligger ved Femvejen nær Bernstorff Slotshave i Charlottenlund. I området findes der naturligvis gratis parkering. Du er også blot 10-15 min. kørsel fra København.

Adresse: Vilvordevej 1, 2920 Charlottenlund

Atmosfære
Hos Trattoria Italiana er der tale om en mindre intim restaurant, der oser af sydlandsk og autentisk italiensk stemning. Personalet er eksperter på, at hygge om deres gæster. Netop af den grund besøges restauranten ofte af en stor skare af stamgæster fra lokalområdet, samt herboende italienere.

Det mørke og stilfulde interiør samt den dæmpede belysning i lokalet, danner rammerne for den hyggelige atmosfære og det elegante udtryk. På væggene hænger smukke malerier og billeder.

Om sommeren dækker restauranten op udenfor, så der er rig mulighed for, på de varme dage at sidde udenfor i solens stråler og nyder det lækre måltid.

Maden
Hos Trattoria Italiana har køkkenchefen, Angelo, 30 års erfaring som kok. Dét blandet med hans kærlighed og passion for det italienske køkken, er med til at skabe en kulinarisk oplevelse, du sent vil glemme.

På menukortet findes et stort udvalg af traditionel italiensk mad, hvor du frit kan vælge mellem velsmagende forretter, hovedretter og desserter. Prøv f.eks. deres Vitello Tonnato, kalvefillet eller grillede lammekrone. Du kan også slå dig løs i de mange lækre pastaretter, der naturligvis er at finde på menukortet. Til den søde tand kan du afslutte middagen med blandt andet Tiramisu eller italiensk is.

Faciliteter
  • Romantisk
  • Gratis parkering
  • Pladser udenfor
Køkken
Italiensk, Pizza

Åbningstider
Man til Søn: 16:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 59 - 109 Kr.
Hovedret: 129 - 249 Kr.
Dessert: 89 Kr.
Menu: 339 Kr.

Siddepladser
30 inde / 50 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Super koncept og virker bare hver gang." Charlotte Skou (Ølstykke)

"Nemt at bestille bord. Vi bruger ofte Restaurant 2 Night, når vi pludselig vil ud og spise." Kirsten (Gentofte)

"Super effektivt system, I har!" Adam Holmegaard (Frederiksberg)