da-DK
1721776969119
https://www.r2n.dk/
La Rocca København K

Et besøg hos La Rocca er mere end bare en middag! Restauranten, som blev tildelt prisen "Travelers' Choice" i 2022, er italienske til fingerspidserne og har et bredt udvalg af autentiske italienske retter.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste atmosfære.
I 2020 fik La Rocca 5,50 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
La Rocca er et oplagt valg, ved et besøg i Københavns centrum, da de er i gåafstand til Nørreport Station, de skønne Torvehaller og Peblingesøen (Dronning Louises Bro). La Rocca ligger også med ganske kort afstand til Rosenborg Slot, Botanisk Have og Ørstedsparken.

Adresse: Vendersgade 23-25, 1363 København K

Atmosfære
Hele restauranten er blevet renoveret og indrettet i varme toner, med bløde polstrede stole, smuk borddækning, walk-in-vinskab og et Pastaria, hvor du kan se din friske pasta blive lavet fra bunden.

La Rocca sætter pris på lækker mad og vin i hyggelige og stilfulde omgivelser. I Italien er børn en naturlig del af udelivet – og det gælder også hos La Rocca. De har indrettet et skønt børneværelse med legetøj og fjernsyn, hvor børnene kan hygge og føle sig hjemme, når de er mætte af indtryk og lækkerier. Alt mens I nyder resten af middagen.

I deres hyggelige, solrige gårdhave med mulighed for overdækning, kan du fra maj til september, nyde frokosten eller en romantisk middag tilsat sydlandsk stemning.

Maden
Hos La Rocca dyrkes de italienske traditioner, men de står aldrig stille. København er en del af et historisk Europa, hvorfra de henter inspiration til nye sanse- og smagsoplevelser.

Deres passionerede tjenere og kokke kæler for detaljerne og sørger for en autentisk og intim oplevelse. Tag en bid af Italien og nyd den sprudlende stemning.

På menukortet finder du et bredt udvalg af autentiske italienske retter, som f.eks. oksetournedos rossini, hjemmelavet ravioli og tiramisu. Du kan også vælge mellem en af deres menuer. De tilbyder blandt andet en 3-retters vegetarmenu.

Andet
Restauranten håndplukker og importerer et bredt udvalg af skønne italienske vine, og har indrettet et ”walk-in-vinskab” i restauranten, hvor du kan hente inspiration til din egen samling eller en særlig anledning. Tag fat i en af deres tjenere og få en kyndig vejledning.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Italiensk, vegetar, fisk og skaldyr

Åbningstider
Man til Søn: 12:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 95 - 210 Kr.
Hovedret: 159 - 335 Kr.
Dessert: 95 - 139 Kr.

Siddepladser
150 inde / 75 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Godt koncept med rabat på HELE regningen" May-Britt (Vanløse)

"Fantastisk ordning. Nemt at bestille bord. Dejligt at man får rabat på både mad og drikkevarer." Erlinda (Gentofte)

"Fedt koncept! Første, men helt sikkert ikke sidste gang jeg benyttede det." Simone (Aarhus C)