da-DK
1652989484193
https://www.r2n.dk/
Couloir København S

Couloir serverer sæsontilpasset mad for at sikre friske råvarer, og den bedste smagsoplevelse. Slå dig løs i deres velsmagende brunch, frokost og middagsretter. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Restaurant Couloir ligger i krydset mellem Øresundsvej og Amager Strandvej. Fra restauranten er du kun 3 minutter fra Øresund metrostation.

Adresse: Amager Strandvej 102, 2300 København S

Atmosfære
Med den skønne udsigt over vandet og Amagerstrand, finder du i en af strandens flotteste bygninger, Øresund Tower, restaurant Couloir.

I sommerperioden kan du nyde din middag på Amagers største udeservering. Om vinteren kan den smukke udsigt over vandet nydes inde i deres hyggelige restaurant, der har store panoramavinduer.

Ejerne, Kasper og Anders, driver restauranten med en stor passion for, og drømmen om, at blive Amagers foretrukne spisested. Denne drøm skal gå i opfyldelse ved at servere god mad til rimelige priser.

Maden
Hos Couloir er menuen inspireret af det franske og danske køkken. Restauranten sætter stor ære i, at tilberede maden på friske råvarer. Menukortet er derfor tilpasset sæsonen, så de kan tilbyde den højeste kvalitet på alle retter. Uanset sæsonen finder du et bredt udvalg af brunch, smørrebrød og varme retter - både til frokost og aften.

For at slukke tørsten, anbefaler restauranten at prøve en af deres friske hjemmelavede lemonader med rom.

Faciliteter
  • Handicapvenlig
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
  • Brunch
Køkken
Dansk, fransk, café

Åbningstider
Man til Fre: 11:00 - 23:00
Lør til Søn: 10:00 - 23:00

Prisleje
Forret: 89 - 129 Kr.
Hovedret: 99 - 255 Kr.
Dessert: 74 - 89 Kr.
Menu: 345 Kr.

Siddepladser
80 inde / 100 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Nu kommer vi ud igen. Prøver nye steder pga af Jer. Det er jo fantastisk. Og med rabatten kan det..." Lisbeth (København S)

"Alt fungerer perfekt omkring reservation mht. priser, tidspunkt og beskrivelse..." Claus Kaad (København K)

"Har prøvet dette koncept mange gange. Giver en mulighed for at prøve forskellige restauranter." Anette Kaae (København V)