da-DK
1652989208569
https://www.r2n.dk/
UMA København K

Udforsk det japanske køkken fusioneret med andre berigende køkkener hos UMA i Indre By. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste sushi restaurant på R2N.
I 2021 fik UMA 5,60 ud af 6 stjerner.
Bedste sushi restaurant på R2N.
I 2019 fik UMA 5,09 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
Du finder UMA I hjertet af København, lige overfor H.C. Ørstedparken. Kommer du med offentlig transport ligger restauranten tæt på både Vesterport og Nørreport St, derudover er det blot en kort gåtur til og fra Torvehallerne og Vor Frue Kirke.

Adresse: Nørre Farimagsgade 13, 1364 København K

Atmosfære
Restaurant UMA, der er en mindre kælderrestaurant, sætter rammerne for en hyggelig og uformel oplevelse. Den stenbelagte bardisk er omringet af lyse træborde med cremefarvede stole, som står i tydelig kontrast til lædersofaerne med røde detaljer, der flugter med restaurantens vægge.

Maden
Med udgangspunkt i det japanske køkken serverer Restaurant UMA velsmagende retter fusioneret og inspireret af andre spændende køkkener, som f.eks. det nordiske. Restaurantens dygtige kokke stræber efter at servere stilrene og simple retter, der sprudler af velsmag. Dette er blot én af de mange ting, som gør maden hos UMA enestående.

Vælg imellem husets sammensatte 3-retters eller 6-retters menu for at udforske det bedste fra det japansk fusionerede køkken. Du kan også sammensætte dine egne favoritter fra deres a la carte menu, eller slå dig løs i deres all-you-can-eat.

Andet
Restaurant UMA er en favorit hos deres gæster. På Facebook bliver der f.eks. skrevet "Fuldstændig fantastisk mad, smukt anrettet og den bedste betjening, man kan ønske sig - klar anbefaling!!" og "Fantastisk tasting-menu som er klasser over det lidt ydmyge sted".

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Japansk, sushi, all-you-can-eat

Åbningstider
Man til Lør: 17:00 - 22:00
Søn: lukket

Prisleje
Menu: 208 - 499 Kr.

Siddepladser
48 inde / 6 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Der virker jo bare det her :-)" John Skovgaard (København Ø)

"Første men ikke sidste gang vi bruger R2N." Henning (København V)

"Fantastisk app, bruger den ofte" Birte (København V)