da-DK
1639011830432
https://www.r2n.dk/
Soya Vestergade Aarhus

Hos Restaurant Soya fokuserer de udelukkende på, det der er vigtigst, nemlig at være et et godt spisested med lækre sushiretter og god betjening. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Du finder Restaurant Soya på Vestergade i Aarhus. Her er du både tæt på Vor Frue Kirke og populære Aros, hvilket gør det til det perfekte stop efter en kulturel dag i Aarhus' smukke gader.

Adresse: Vestergade 36, 8000 Aarhus C

Atmosfære
Restaurant Soya på Vestergade er søsterrestaurant til Soya på Jægergårdsgade.

Når du kommer indenfor i restauranten tages du varmt imod af det venlige personale, som under hele dit besøg er meget opmærksomme.
Restauranten er enkelt indrettet i et intimt lokale, der skaber rammerne for et hyggeligt måltid. Den store glasfacade giver rummet et dejligt lysindfald udefra og gør det muligt at følge med i byens mylder.

Langs væggen i den ene side af lokalet, ruller sushibåndet med en masse lækkerier. Hele vejen rundt om båndet har man indrettet med bordpladser, så man kan være helt tæt på.

Maden
Restaurant Soya serverer veltilberedt sushi til en pris, hvor alle kan være med. Uanset om du er til delikat sushi, forårsruller eller wok, så finder du helt sikkert noget på menukortet, som kan friste dig.

Deres sushi tilberedes af kokke med stor erfaring, som lægger vægt på kvaliteten. Derfor er alle ingredienser nøje udvalgt, altid friske og håndskårne.

Hvis man er i humør til at prøve lidt af det hele, kan man også bestille deres "Running Sushi", som består af et flertal af de velsmagende japanske retter.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Handicapvenlig
  • Børnemenu
Køkken
Asiatisk, japansk, sushi

Åbningstider
Man til Ons: 16:00 - 22:00
Tors til Søn: 12:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 38 - 78 Kr.
Hovedret: 108 - 128 Kr.
Dessert: 48 Kr.

Siddepladser
40 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Tak for jer! Jeg benytter jer ofte og mine venner beder mig om at booke bord hos jer :-)" Line (København V)

"Fantastisk ordning, gør at man kommer mere ud og flere forskellige steder." Helene Mortensen (København Ø)

"Fedt site med MEGET favorable rabatmuligheder." Jan Kræmmer (Hellerup)