da-DK
1642494120981
https://www.r2n.dk/
The South Indian (Fields) København S

Hos The South Indian på Frederiksberg serveres retter fra det syd-indiske Chettinad-køkken. Udforsk de mere ukendte dele af det indiske køkken og få en smagsoplevelse du sent vil glemme. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
The South Indian i Fields ligger på Plan 2 i shoppingcenteret mellem de øvrige restauranter. Det er et oplagt sted til en frokost, når du skal have en pause fra shoppingen eller som aftensmad før eller efter en tur i biografen.

Adresse: Arne Jacobsens Allé 12, 2300 København S

Atmosfære
Det kan være svært at skabe “restaurant-stemning” i et shoppingcenter, men hos The South Indian har man lykkedes flot med dette. Lokalet er åbent og har højt til loftet, hvilket gør det lyst og rummeligt. Planter og træ-afskærmning samt et hyggeligt kig til køkkenet gør, at det føles som at træde ind i en street-food restaurant. De runde borde i forskellige størrelser er arrangeret sådan, at det virker hyggeligt uanset om man er to personer, en hel familie eller en gruppe venner.

Betjeningen er personlig, så du føler dig med det samme tilpas. Det dygtige personale deler gerne ud af sin viden og ekspertise, ved at rådgive alle sine nye gæster indenfor det syd-indiske køkken.

Maden
Hos The South Indian har man fokus på Chettinad-køkkenet fra Sydindien, som er kendt for at byde på Indiens mest varierede og smagfulde mad. Kendetegnet er høj råvarekvalitet samt særlige krydderiopskrifter, som er gået i arv gennem flere generationer.

Unikt for Chettinad-køkkenet er at man i stedet for det velkendte Naanbrød, serveres et alternativ kaldet Dosa. Dejen til Dosa består af ris og linser, hvilket adskiller sig fra Naanbrødet lavet på hvedemel.
På menukortet finder du retter, som er svære at finde på de øvrige indiske restauranter. Prøv f.eks. deres Chetinad Chicken Biryani eller Lamb Sukka. Du finder også forskellige vegetariske retter, samt kan retterne tilpasses allergier som fx gluten.

Andet
The South Indian er del af den større populære indiske kæder. Unikt for denne kæde, er at de fokuserer på det særlige sydindiske køkken. Herigennem har de et mål om at højne den generelle kvalitet af indisk mad i Danmark og dermed blive én af Danmarks bedste.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Romantisk
  • Børnemenu
  • Småbørnsegnet
Køkken
Indisk, mellemøstligt

Åbningstider
Man til Søn: 11:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 53 - 57 Kr.
Hovedret: 129 - 179 Kr.
Dessert: 39 - 49 Kr.
Menu: 157 - 297 Kr.

Siddepladser
50 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Super koncept, I blir stor succes ! Flere gourmet restaurenter ville være Nice ! Ikke bare af..." Henrik Egebjerg (København K)

"En rigtig god koncept, som jeg vil bruge ofte nå jeg skal ude og spise." Louise (København V)

"Det er en god måde, at prøve restauranter, som jeg ellers ikke ville have været på." IreneRathsach (Stenløse)