da-DK
1721781697486
https://www.r2n.dk/
Lynetten København K

Hos Lynetten på Refshaleøen bliver du forkælet med veltilberedte retter fra det danske og franske køkken. Kom forbi og smag deres højtbelagte smørrebrød, dagens ret eller stegt flæsk ad libitum.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Du finder Lynetten på Refshaleøen, hvor restauranten er placeret lige ud til den skønne havn med en fantastisk udsigt.

Adresse: Refshalevej 200, 1432 København K

Atmosfære
Restaurant Lynetten blev i efteråret 2014 overtaget af ejerne, Kasper og Anders, som også står bag søster-restauranten Couloir på Amager.

Hos Restaurant Lynetten er der rig mulighed for at nyde en god frokost eller middag i smukke omgivelser. På de varme sommerdage kan du nyde maden på deres store terrasse, hvorfra du har udsigt over havnen og alle bådmasterne. Du kan også sidde indenfor i deres varme lokaler, hvor der er panoramaudsigt over Øresund og det smukke, bølgende hav.

Maden
Restaurant Lynetten serverer retter med fokus på det traditionelle danske og franske køkken. De fleste retter tager udgangspunkt i det gode danske køkken, og tilberedes altid med friske råvarer.

Frokostretterne bærer derfor præg af, at være en kombination af de klassiske danske retter og nye, moderne café-anretninger. Her kan du f.eks. nyde højtbelagt smørrebrød, Stjerneskud eller en bøfsandwich.

Til aften bydes der på et stort udvalg af lækre varme retter, hvor du frit kan vælge mellem velsmagende forretter, hovedretter og desserter. Hver dag serveres der desuden en dagens ret, som det venlige personale informerer dig om ved ankomst.

Andet
Hvis du ligesom mange andre, elsker en god omgang klassisk stegt flæsk med persillesovs og kartofler, skal du slå et smut forbi Lynetten på onsdage, hvor denne lækre ret serveres både som a la carte og ad-libitum.

Faciliteter
  • Børnemenu
  • Småbørnsegnet
  • Pladser udenfor
Køkken
Dansk, fransk, café

Åbningstider
Man til Fre: 11:00 - 22:00
Lør til Søn: 10:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 89 - 145 Kr.
Hovedret: 109 - 239 Kr.
Dessert: 89 - 99 Kr.

Siddepladser
50 inde / 20 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Endnu en gang - virkelig godt koncept" Oraphan Srinanta (København S)

"Vi ser altid hvad i har at byde på, og bruger jer jævnligt." Kjeld Skjold (København S)

"Fantastisk ordning. Nemt at bestille bord. Dejligt at man får rabat på både mad og drikkevarer." Erlinda (Gentofte)