da-DK
1721781273773
https://www.r2n.dk/
ISSEI København V

Få en unik oplevelse hos ISSEI, som tilbyder en spændende fusion mellem det japanske og peruvianske køkken. Politiken er meget begejstret og giver ISSEI hele 5 hjerter!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Restaurant ISSEI ligger i Radisson Collection Royal Hotel i København, et stenkast fra Hovedbanegården og Tivoli og i gåafstand til hele indre København.

Adresse: Hammerichsgade 1, 1611 København V

Atmosfære
Radisson Collection Royal Hotel i København er verdens første designerhotel samt det eneste, der er tegnet af designer og arkitekt Arne Jacobsen. Restaurant ISSEI ligger i den ikoniske bygning og her er indretning og stemning også en oplevelse værd.

ISSEI har i høj grad fokus på gæsteoplevelsen og atmosfæren er afslappet og uformel, så du kan læne dig tilbage og nyde din middag.

Maden
Japanerne og peruvianerne deler en forkærlighed for frisk fisk, så det blev grundlaget for Nikkei-køkkenet. På ISSEI Copenhagen er de indbydende retter inspireret af en blanding af ingredienser fra havet og de råvarer, der dyrkes i Peru. Nyd denne karakteristiske kulinariske fusion inspireret af land og hav.

På menuen finder du bl.a. "Omakase", som er en kulinarisk rejse gennem de bedste retter i menuen, udvalgt af kokken.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Internet
  • Handicapvenlig
  • Bar
Køkken
Gourmet, japansk, peruviansk

Åbningstider
Man til Søn: 17:30 - 22:00

Prisleje
Forret: 165 Kr.
Hovedret: 165 - 245 Kr.
Dessert: 50 - 130 Kr.
Menu: 575 - 675 Kr.

Siddepladser
60 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"godt initiativ som gør at man kan vælge en lidt dyrerer rest. end normalt." Charlotte Nielsen (Hornslet)

"Super koncept, vi får prøvet forskellige restauranter og rabatten gør at vi kommer oftere ud og..." Helle Jessen (Frederiksberg)

"Fantastisk koncept, kan kun anbefales, det vil vi bruge mere, og anbefale til venner og bekendte." Lars Nielsen (Slagelse)