da-DK
1597410296071
https://www.r2n.dk/
Heering København K

Heering i Nyhavn bestræber sig på at være et af Nyhavns pænere spisesteder. Menukortet byder på klassiske danske retter. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Midt i Nyhavns travle gade ligger Heering, som en af de første restauranter. Huset er bygget i år 1765, og har sin helt egen historie. Over deres gadedør sidder bla. et relief af en elefant.
Udover hvad der er at opleve i Nyhavn, så kan man tage den nye gang-bro og komme direkte over til operaen. går man derimod den anden vej, kommer man til det Kgl. teater, Magasin Du Nord og Strøget.

Adresse: Nyhavn 15, 1051 København K

Atmosfære
Heering hed tidligere SARS Kommandanten, men vil trods fornyelsen bestræbe sig på at leve op til sit ry som et af de pænere spisesteder i Nyhavn.

Restaurantens omgivelser hensætter én i et nostalgisk tidsrum, hvor hyggen er i højsædet og maden har den fulde opmærksomhed.

Maden
Hos restaurant Heering serverer de alle de klassiske danske frokostretter, og til aften byder de på europæisk inspirerede Bistro retter.

De serverer rustikke retter, smukt iklædt vine der komplimenterer alt fra skaldyr og fisk til saftige bøffer og gode oste. Deres kokke bruger kun de bedste råvarer og der bliver selvfølgelig kælet for hver eneste ret.

Andet
OBS: Vi gør opmærksom på, at der ikke kan reserveres plads udenfor - hverken med eller uden rabat. Pladserne ude er som udgangspunkt forbeholdt forbipasserende i Nyhavn, da disse pladser er meget populære og hurtigt bliver besat. Dette gælder således også, selvom der tilfældigvis måtte være en ledig plads ved ankomst.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Dansk, fransk, smørrebrød

Åbningstider
Man: 09:30 - 22:00
Tirs til Søn: 09:30 - 24:00

Prisleje
Forret: 95 - 140 Kr.
Hovedret: 170 - 290 Kr.
Dessert: 80 - 120 Kr.
Menu: 340 Kr.

Siddepladser
30 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Tak for altid gode rabatter!" Stine (København K)

"2 Night er det bedste rabatsystem, idet der reserveres samtidig og der er rabat på hele regningen,..." Christian Lassen (Glostrup)

"Dejlig nem app at betjene - stort udvalg og rigtig god oplevelse!" Julie (Lyngby)