da-DK
1639009212579
https://www.r2n.dk/
Heering København K

Forkæl dig selv med velsmagende danske retter, og en smuk udsigt til Københavns kanaler hos Heering i Nyhavn. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Heering ligger som en af de første restauranter på Nyhavns travle gade. Huset er bygget i år 1765, og er smukt dekoreret, blandt andet med et relief af en elefant over deres gadedør.

Fra restauranten kan du opleve det smukke Nyhavn, tage gangbroen direkte over til Operaen og nyde synet af Københavns kanaler. Du er desuden blot et stenkast fra det Kgl. Teater og Strøget.

Adresse: Nyhavn 15, 1051 København K

Atmosfære
Hos Heering bliver du budt indenfor i klassiske omgivelser, der hensætter dig i et nostalgisk tidsrum, hvor hyggen og god betjening er i højsædet. Indenfor har restauranten valgt, at beholde de ældre murstensvægge med træbjælker, der har et perfekt sammenspil med den moderne indretning.

Udenfor kan du i sommermånederne nyde solens stråler, alt imens du iagttager det travle byliv omkring smukke Nyhavn. Om vinteren kan du sidde under terrassevarmeren, og nyde en velsmagende middag med udsigt over Nyhavns julemarked.

Maden
Restaurant Heering serverer rustikke retter, smukt iklædt vine der komplimenterer alt fra skaldyr og fisk til saftige bøffer og gode oste. Deres kokke bruger kun de bedste råvarer, og der bliver selvfølgelig kælet for hver eneste ret.

Til frokost kan du vælge mellem alle de klassiske danske retter, som f.eks. stjerneskud, pariserbøf og forskellige smørrebrød. Både til frokost og aften serveres et bredt udvalg af varme retter. De servere desuden et udvalg af vegetartiske og veganske smørrebrød.

Andet
OBS: En bordreservation i Nyhavn garanterer, at man kan få bord i restauranten, men man er ikke garanteret en udendørsplads. Pladserne ude på havnekajen er så populære, at de ikke kan reserveres (heller ikke direkte hos restauranten). Hvis der er ledige pladser udendørs, når man ankommer, er det som oftest muligt at nyde maden dér.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Dansk, fransk, smørrebrød

Åbningstider
Man til Søn: 09:00 - 24:00

Prisleje
Forret: 100 - 180 Kr.
Hovedret: 175 - 300 Kr.
Dessert: 80 - 120 Kr.
Menu: 375 Kr.

Siddepladser
30 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Dette var min første booking via jeres hjemmeside, og det var en stor succes. Jeg vil helt sikkert..." Stinus Lindgreen (Lyngby)

"Dejligt koncept" Anne Grete Andersen (Valby)

"Rigtig god koncept for alle parter :-)" Dragan (Hvidovre)