da-DK
1642489565440
https://www.r2n.dk/
Wine & Dine Ballerup

Hos Wine & Dine i Ballerup kan du nyde velsmagende retter i en nærværende og hyggelig stemning. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Wine & Dine er en del af Hotel Lautrup Park, som er beliggende på Borupvang i Ballerup.

Adresse: Borupvang 2, 2750 Ballerup

Atmosfære
Restauranten gør alt for, at man som gæst får en fuldendt oplevelse, da de lever og ånder for, at deres gæster er tilfredse.

Stemningen er både hyggelig og nærværende. De arbejder løbende med spændende byggeprojekter i bæredygtige materialer. Dels fordi det skaber den rette stemning, men i den grad også fordi, at de kan se værdien i at genbruge. I samarbejde med Genbyg på Amager har de fundet gamle gulvbrædder fra en bygning ved Det Kongelige Teater. Brædderne er blevet behandlet, bearbejdet og genanvendt til design af de smukke og rustikke borde i deres restaurant.

Maden
Wine & Dine gør deres ypperste for, at give dig en gastronomisk oplevelse, som forkæler dine smagsløg. Køkkenet anvender altid sæsonens bedste råvarer, så de kan sikre høj kvalitet og friskhed i deres retter. Et kig på menukortet afslører en kærlighed til det nordiske køkken - fra danske klassikere, tilført et gourmetmæssigt og moderne twist, til asiatisk inspirerede retter.

Restauranten gør en dyd ud af, at dyrke deres egne urter, så de hele tiden kan tilføre deres retter det twist, der får den helt rigtige smagsoplevelse frem.

Andet
Deres vin-sortiment, der består af over 250 forskellige vine, varierer efter sæson og høst, således at de altid kan præsentere et bredt udvalg af den bedste vin, som matcher årstid og lejlighed.

Faciliteter
  • Gratis parkering
  • Internet
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Gourmet, nordisk, asiatisk

Åbningstider
Man til Tors: 18:00 - 21:00
Fre til Søn: lukket

Prisleje
Forret: 84 - 88 Kr.
Hovedret: 245 - 295 Kr.
Dessert: 92 Kr.

Siddepladser
60 inde / 20 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Ikke sidste gang vi benytter os af konceptet..." Britt Moss (København K)

"Jeg er vild med konceptet." Vibeke (Frederiksberg)

"Det fungerede uden problemer. Gode muligheder." Sofie Nielsen (København N)