da-DK
1721409327588
https://www.r2n.dk/
Pizzeria MaMeMi København V

Pizzeria MaMeMi, som er hyldet i den italienske madbibel Gambero Rosso, ligger på Vesterbro og serverer pizzaer, præcis som de bages i Rom. I lokalerne, der oser af sydlandsk stemning, bydes du velkommen af de tre italienske ejere og deres dygtige personale. Restauranten er i øvrigt blevet tildelt 4 flotte hjerter af Politiken for sine lækre pizzaer.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste italienske restaurant på R2N.
I 2023 fik Pizzeria MaMeMi 5,75 ud af 6 stjerner.
Bedste smagsoplevelse på R2N.
I 2022 fik Pizzeria MaMeMi 6,00 ud af 6 stjerner.
Mest anbefalede restaurant på R2N.
I 2020 er Pizzeria MaMeMi blevet anbefalet af flest brugere.
Beliggenhed
Pizzaria MaMeMi ligger på det skønne Vesterbro lige ved siden af Enghave Plads. Busserne går hertil hele dagen, og der er desuden hverken langt til Vega eller centrum af København.

Adresse: Mysundegade 28, 1668 København V

Atmosfære
Restauranten er enkelt indrettet, dog med et meget rustikt udtryk. Væggene er bevaret i mursten malet i brune og hvide farver. og rummet er indrettet med lyse træborde og rødbrune læderstole.

Personalet besidder alle den italienske charme og snakkesalighed, hvilket bidrager til, at restauranten oser af godt humør og hygge. De nærer også alle en enestående kærlighed til deres job.

Maden
Hos MaMeMi er restauranten meget mere end blot et pizzaria - det er en passion for at skabe den perfekte pizzaoplevelse bid for bid, præcis som du ville få den hos de mest kendte pizzabagere i Rom.

MaMeMi lægger hele deres hjerte og sjæl i deres pizzaer. Hér vægtes samarbejde og en eksperimenterende tilgang til arbejdet højere end noget andet.

Menuen skiftes løbende ud, men enkelte favoritter vil altid være at finde på menukortet. Vegetariske, veganske og allergivenlige alternativer findes også. Restauranten har en stor samling af økologiske italienske vine, der i samarbejde med producenter og vingårde, nøje er blevet udvalgt, så de komplementerer hver ret på menukortet.

Andet
Hos Pizzaria MaMeMi eksisterer hierarki ikke, men derimod et teamwork og evnen til at turde eksperimentere med deres kerneværdier - alt sammen i tråd med en fælles passion for mad og vin. De 3 ejere - to brødre og deres fætter - Francesco, Danilo og Daniel er vokset op i en lille landsby uden for Rom. De er kommet hele vejen til København for at bringe den unikke og autentiske pizzaoplevelse til Danmark.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Italiensk, Pizza

Åbningstider
Man til Tirs: lukket
Ons til Søn: 18:00 - 24:00

Prisleje
Forret: 120 - 145 Kr.
Hovedret: 155 Kr.
Dessert: 78 Kr.
Menu: 350 Kr.

Siddepladser
50 inde / 25 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Hvorfor har jeg ikke opdaget jer noget før?" Nina (København K)

"Super god App. - Man får prøvet noget man ellers ikke ville. Jeg anbefaler gerne jeres App." Dunja Schmitz (Tune)

"Første gang jeg har brugt appen men har allerede bestilt igen" Svend (København K)