da-DK
1721926893963
https://www.r2n.dk/
BISTRO 23 København K

Hos BISTRO 23 i Nyhavn, kan du nyde velsmagende retter, sanseligt og æstetisk tilberedt for både øjne og mund. Forkæl dig selv med en frokost eller middag med udsigt over Københavns kanaler.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
På Nyhavns solside, i én af de bedst bevarede bygninger, finder du BISTRO 23. En lille gåtur derfra ligger nogle af Københavns mest populære steder, som det Kgl. Teater, Operahuset og Strøget.

Adresse: Nyhavn 23, 1051 København K

Atmosfære
Nyhavn summer af liv hele året, og med en vis portion held kan man få et bord udendørs under parasollerne med udsigt til kanalen. De gamle huse i det maleriske kvarter husede før i tiden tatovører og værtshuse, der servicerede hjemvendte sømænd fra de syv have. I dag er havnekajen en af Københavns mest populære attraktioner - både for turister og lokale.

Nr. 23 er et af de ældste huse i byen. De hvide vægge med gulddetaljer og det fine, klassicistiske glasloft giver en fornemmelse af historiens vingesus og er de helt rigtige rammer at indtage en klassisk frokost eller middag i.

Maden
Hos BISTRO 23 sættes der stor ære i, at give alle gæster en gastronomisk oplevelse fra det klassiske køkken, hvor maden er både æstetisk og sanselig for øjne og mund.

For at leve op til husets historie gør de sit yderste for at servere veltilberedte retter af friske råvarer. De har desuden et større udvalg af gode vine fra flere steder i verden. På menuen finder du alt fra fisk og skaldyr til bøffer og traditionelle danske retter.

Andet
OBS: En bordreservation i Nyhavn garanterer, at man kan få bord i restauranten, men man er ikke garanteret en udendørsplads. Pladserne ude på havnekajen er så populære, at de ikke kan reserveres (heller ikke direkte hos restauranten). Hvis der er ledige pladser udendørs, når man ankommer, er det som oftest muligt at nyde maden dér.

Alle gæster der reserverer gennem R2N skal både købe mad og drikkevarer for at få procenter på regningen.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Romantisk
  • Bar
  • Småbørnsegnet
  • Pladser udenfor
Køkken
Fransk, smørrebrød, bistro

Åbningstider
Man til Søn: 11:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 169 - 399 Kr.
Hovedret: 189 - 469 Kr.
Dessert: 79 - 149 Kr.

Siddepladser
30 inde / 40 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Super koncept" Trine (Hillerød)

"Fantastik koncept. Vi bruger altid. Elsker R2N" Carla Sofia (København K)

"Super fint koncept, der giver mulighed for at prøve alternative steder. Meget nemt og overskueligt." Elisabeth Grandt (København Ø)