da-DK
1721417360313
https://www.r2n.dk/


Velkommen til Restaurant 2 Night Business Class.

Din virksomhed har lavet et samarbejde med Restaurant 2 Night, og kan derfor tilbyde dig et GRATIS Business Class medlemskab. Se evt. videoen, så er du godt i gang.

Kom igang

Det eneste du skal gøre for at få gavn af R2N Business Class, er at klikke på knappen 'Registrer' og oprette dig i systemet. Har du allerede en R2N profil, som skal opgraderes til Business Class, klikker du blot på 'Log på'

Rigtig god fornøjelse med R2N Business Class!

Hvad er Business Class

Med dit R2N Business Class medlemskab kan du reservere bord blandt vores unikke Business Class kvalitetsrestauranter, med op til 40 % rabat. Du kan selvfølgelig også booke bord på vores 150 andre R2N-restauranter, der alle kvalitetssikres via vores anmeldeslsesystem, som pt. består af ca. 20.000 brugeranmeldelser..

R2N-restauranterne giver altid frit valg på menukortet, og rabatten gælder både mad og drikke! Der er således ikke tale om rabatkuponer eller særlige discount-menuer!

"Fantastisk ordning, gør at man kommer mere ud og flere forskellige steder"

- Helene Mortensen, besøgt Amadeus
Både arbejdsrelateret og privat

Du kan selvfølgelig benytte Business Class både privat, når du er ude med familie og venner samt forretningsrelaterede middage, og på denne måde spare penge eller få mere for pengene, uanset hvornår du tager ude at spise.

Velbekomme!

Kundeudtalelser

"2 Night er det bedste rabatsystem, idet der reserveres samtidig og der er rabat på hele regningen,..." Christian Lassen (Glostrup)

"Godt koncept. Vi får prøvet nye steder i København. Hilsen Geert" Geert (Roskilde)

"God app - penge at spare - og restauranten har gæster -" Kaj Bloch Jensen (København V)