da-DK
1721771720189
https://www.r2n.dk/

Dining week

D. 13. – 19. februar 2012

Her er vinterens bedste alternativ til en skitur. Elsker du mad, og skal du ikke på ski i uge 7, så er Dining Week i København, officielt kaldet Copenhagen Dining Week nok noget for dig!

Dining Week København

Dinning Week er et madevent, som foregår i perioden 13.-19. Februar. Hér kan man opleve en række spændende restauranter i København til en billigere pris end normalt.

Man kan hos alle de restauranter, der deltager i Dining Week København købe billet til en udvalgt tre-retters middag for 200 kroner.

Københavns Dining Week ligger i skolernes vinterferie, hvilket af samme grund ellers plejer at være en ret stille uge for i restaurationsbranchen, da rigtig mange er ude at rejse i perioden.

R2N-restauranter blandt deltagerne

Blandt de spisesteder, som deltager i Dining Week København, finder man blandt andre en række restauranter, som til dagligt giver last-minute tilbud hos Restaurant 2 Night. For eksempel deltager de to populære italienske gourmetrestauranter Acquamarina og L’Altro.

Acquamarina er en italiensk fiskerestaurant, som ligger på Borgergade nær Kongens Nytorv, og restauranten er meget populær blandt Restaurant 2 Night’s brugere, hvilket har givet den et anmeldelsesgennemsnit på 5 ud af 6 stjerner.

L’Altro ligger på Christianshavn og tilbyder mad fra det italienske landkøkken af høj kvalitet, og man fornemmer tydeligt at restauranten er i familie med michelinrestauranten Era Ora.

RetroGusto’s menu til Dining Week består af; Okse-carpaccio med rucola, parmesan og appelsin til forret. Svineskank braiseret i rødvin med blandede grøntsager og kartoffelpuré til hovedret og en karamel-pannacotta med skovbær til dessert.

Tapas er populært

Tapas og spanske restauranter generelt er blevet en populær spise blandt restaurantgæster i København, og derfor regner vi med at Tapasbaren i Dronningens Tværgade bliver en af de mest populære restauranter ved Dining Week København.

Siden Tapasbaren blev introduceret hos Restaurant 2 Night har restauranten nemlig kun fået flotte anmeldelser af hjemmesidens brugere.

-------------------------------------------------
Billetter kan købes hér: www.diningweek.dk
-------------------------------------------------

Fransk og Dansk mad

Oplev også Restaurant G, som tilbyder lækre franske bistroretter, er også med på listen. Menuen til Dining Week København, Unghane og Karamel-Mascarpone parfait. Endnu en populær restaurant, der typisk giver 30% rabat på aftenens ledige borde via Restaurant 2 Night.

De danske restauranter er til Dining Week repræsenteret ved bla. Gefährlich på Nørrebro som tilbyder en menu, der består af; Svinekæbe braiseret i mørk øl til forret. Grillet entrecôte med brændt løg til hovedret og Pocheret pære med vanilleis, chokoladesovs & krokant til dessert.

Copenhagen Dining Week 2012

Hvis man er glad for årstidernes råvarer, kan vi foreslå at besøge Fru. Heiberg ved søerne på Østerbro, som serverer; En cremet jordskokkesuppe med syltet jordskok, æble og purløg til forret. Braiseret kalvespidsbryst med sauterede svampe, glaseret persillerod, persille-peberrodspuré, kartoffelkroket til hovedret og hindbær pannacotta på sprød bund med hindbærcolis, nougat og nøddetuille til dessert.

Både Gefährlich og Fru Heiberg er populære blandt Restaurant 2 Night’s brugere, da de begge typisk giver 25% rabat på hele regningen som last-minute-tilbud via R2N.dk, når der er ledige borde.

Kendetegnende ved alle restauranterne der deltager i Dining Week København 2012 er, at de alle holder et højt kvalitetsniveau og stræber efter at give deres gæster en god madoplevelse til billige penge.

Dining Week er blevet så populært at Aarhus også har adoptereret Dining Week konceptet.

Er du ikke hjemme i uge 7?

Hvis du selv skal på skiferie eller på anden måde bliver forhindret i at deltage i Dining Week København 2012, har du selvfølgelig mulighed for at besøge de førnævnte restauranter og mange andre spændende spisesteder til nedsat pris hele året ved at booke nogle af deres last-minute-tilbud via www.R2N.dk.



Velbekomme og god appetit!

Kundeudtalelser

"Til lykke med det fremragende konsept! Det er ikke sidste gang vi vil benytte os af det!" Jytte Nielsen (Viby Sjælland)

"Super nemt og overskueligt at booke på App." Klaus ()

"Skønt koncept gør lige at man går lidt ekstra ud og spiser / hygger " Susan Fugl (Frederiksberg)