da-DK
1708881224761
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Græsk restaurant i København - rabat på restauranter

  • Få op til 30% rabat på både Mad og Drikkevarer
  • Vælg frit fra HELE menukortet
  • Få maximal rabat, ved at booke bord til samme dag

Græske restauranter i København


Det græske køkken er en udsøgt smagsoplevelse som bør nydes – ikke mindst i København. Hvis du reserverer bord på en af Restaurants 2 Night’s græske restauranter, får du rabat på hele regningen.


Det græske køkkens historie


Det græske køkken har ændret sig gennem tiderne, men det græske køkken stammer oprindeligt fra oldgræsk madkunst. Senere kom der inspiration fra byzantinske, tyrkiske og mellemøstlige egne. Græsk kultur generelt har været påvirket meget af romerriget og senere den byzantinske kultur. Det er blandt andet derfor at græsk madkunst er blevet præget af europæisk kultur – gennem diverse korstoge og erobring af Grækenland.  Dette har været med til at få det græske køkken til at blive en særpræget oplevelse. Det græske køkken bruger nemlig få og friske råvarer, som skaber en dejlig smagsoplevelse.


Det græske køkken


Mest kendetegnende for det græske køkken er råvarer såsom olivenolie, fetaost, fisk, urter, tomater og yoghurt. Ofte starter en græsk middag med en mezé som er en eller flere små retter. Mezédes kan udgøre hele måltidet eller være den del af hovedretten som serveres efterfølgende, med tilhørende brød og smør. Hvis man rigtig vil nyde den græske stemning, kan man også vælge den græske nationalret mousaka, som består af aubergine, grøntsager og hakket oksekød.

 

Til denne smagsoplevelse kan en af de mange fantastiske græske vine nydes, hvilket vil være med til at fuldende det græske måltid. Til at afslutte måltidet kan man nyde en af de mange græske desserter, som eventuelt kunne være baklava, som er kager bestående af filodej med søde mandler og honning. Et besøg på en af de græske restauranter i København noget der kan anbefales.


Græske restauranter i KøbenhavnPrisniveau for græske restauranter


En dejlig middag på de græske restauranter i København kan nydes for en rimelig pris. Gennemsnitsprisen for en 3 retters menu a la carte er omkring de 200-400 kr., og via bordreservation gennem R2N kommer der yderligere en rabat på regningen – dette gælder selvfølgelig også på alle de drikkevarer, som nydes til maden.

Kundeudtalelser

"Dejlig nem app" Berith Højlund (København S)

"Fedt koncept. Meget glad for det!" Magnus (København V)

"Fungerer super godt, har lært flere restauranter at kende gennem R2N også hvor venner har booket..." Ulla (København V)