da-DK
1721768275316
https://www.r2n.dk/

Støt Julehjælpen med R2N!

Hos Restaurant 2 Night har vi i en rum tid gerne ville støtte en god sag, og da vi så kom i dialog med Dansk Folkehjælp i slut oktober, vidste vi bare, at det var den rette sag for os at støtte.

Dansk Folkehjælp er nemlig en nonprofit-organisation, der både hjælper lokalt og globalt. De har gjort et fantastisk stykke arbejde for utrolig mange gennem mere end 100 år, hvor der i de senere år også har været fokus på fattige børnefamilier herhjemme med årlige indsamlinger til Feriehjælp og Julehjælp.

Vores samarbejde med Dansk Folkehjælp centrerer sig derfor udelukkende om Julehjælp til dårligere stillede familier. Det forholder sig desværre sådan, at langt flere familier søger og har søgt om Julehjælp i år end sidste år, hvilket betyder, at nogle børn må undvære and, juletræ og gaver, medmindre vi får samlet nok penge ind til at hjælpe dem allesammen.

Hos Restaurant 2 Night har vi derfor valgt at donere kr. 10 pr. reservation fra d. 15. november til d. 15. december, hvor midlerne så skal fordeles ud på alle de ansøgende familier. Når en reservation er foretaget, vil man så have mulighed for at donere yderligere 10 kr. til Julehjælpen ved blot at dele opslaget på sin Facebookside.


Når denne er færdig, har Dansk Folkehjælp så lovet at fortælle os præcist hvor mange familier, der er blevet hjulpet, ved at I har været ude at spise i juletiden.

 

Mange tak for jeres støtte! 

 


Reservér bord hos én af vores restauranter og støt en god sag - klik hér...

 


R2N julehjælp 2013

Kundeudtalelser

"Tak for god hjælp til førstegangs bruger." Vagn (Lyngby)

"Rigtig godt koncept I har. Jeg bruger det ofte meget impulsivt. Skal vi gå ud at spise? Ja det kan..." Dorthe Helbo (Humlebæk)

"er vild med R2N og anbefaler til alle jeg kender" LouiseSvendsen (Hellerup)