da-DK
1721410440950
https://www.r2n.dk/
Sensu Sushi og Izakaya København S

Få en smagsoplevelse udover det sædvanlige, hos Sensu Sushi og Izakaya, som mener at den vigtigste opgave er, at få dig til at føle dig velkommen, når du besøger restauranten i Ørestad.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Sensu Sushi og Izakaya ligger i Ørestad, under 10 minutters gang fra Vestamager Metro og cirka 15 minutter fra Royal Arena.

Hvis du er i bil, ligger 'Robert Jacobsen Parkeringshus' blot 4 minutter fra restauranten.

Adresse: Richard Mortensens Vej 78K, 2300 København S

Atmosfære
Sensu Sushi og Izakaya arbejder hårdt på deres mad. Og de har også en del erfaring med at lave cocktails. Men i sidste ende er det vigtigste for dem at give dig en god service og en hjertevarm oplevelse.

Designet af Sensu Sushi og Izakaya er resultatet af ejer Loke Buschs design og arbejde med visionen om at skabe rum med bevidst god akustik og masser af plads til en afslappet og levende atmosfære, hvor man kan have det godt med venner og familie.

Maden
Alle retter, du bestiller hos Sensu Sushi og Izakaya, indeholder sjæl, teknik og smag fra Sydøstasien og Japan, tilberedt med de bedste teknikker og redskaber. Herunder originale japanske Konro-kulgrills. De er forsigtige med krydderierne og den måde, de laver deres dressinger på. Man skal kunne smage de gode ingredienser - "mindre er mere".

Nogle af kokkenes favoritter, selvom de selvfølgelig elsker al deres mad, er den velsmagende, saftige, sprøde Karaage med masser af Yuzu-mayo, Sensu Signature Kaburimaki med jomfruhummer eller det vanedannende Wagyu oksekød.

Glem ikke at tilføje en god Sake eller en lækker cocktail, som fx Sensu Signature, med Sloe gin, bourbon, Amaretto, simpel sirup og Kalamansi juice.

Andet
Hos Sensu Sushi og Izakaya mener de, at god mad ikke behøver at være skadelig for miljøet. I et forsøg på at reducere deres indvirkning på miljøet gør de deres bedste for at købe bæredygtigt og har altid økologisk ris og certificeret bæredygtig fisk. Emballage er genbrugs pap og plast, ligesom madaffald og fritureolie bliver omdannet til biobrændsel. Trækullet er af kokosskaller og 100 % co2 neutralt.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Handicapvenlig
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Japansk, sushi

Åbningstider
Man til Tors: 17:00 - 21:00
Fre: 17:00 - 22:00
Lør: 12:00 - 22:00
Søn: 12:00 - 21:00

Prisleje
Forret: 36 - 139 Kr.
Hovedret: 125 - 475 Kr.
Dessert: 45 - 55 Kr.
Menu: 155 - 215 Kr.

Siddepladser
60 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Super godt koncept - det var første gang vi prøve det - og det er bestemt ikke den sidste" (København V)

"tak for en fin platform" Niels Carsten Bluhme (København Ø)

"Skøn app der gør det muligt at komme ud at spise med familien når det ser stramt ud i budgettet." Susanne W (Frederiksberg)