da-DK
1695439566236
https://www.r2n.dk/
Bistronomi Kitchen & Bar København S

Bistronomi Kitchen & Bar er det oplagte valg, hvis du har lyst til lækre café- og bistroretter samt spændende cocktails og et solidt udvalg af øl på fad på Amager. Alt sammen serveret af smilende og imødekommende personale.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Bistronomi Kitchen & Bar ligger i Amager Centrets stueetage med indgang både fra gårdhaven og centret. Amagerbro Metro ligger lige ved siden af.

Adresse: Reberbanegade 3 st 156, 2300 København S

Atmosfære
I Amager Centrets charmerende gårdhave gemt væk fra storbyens larm, finder du Bistronomi Kitchen & Bar. Du glemmer hurtigt at du befinder dig i et shoppingcenter, når du sidder hos Bistronomi, hvor den afslappede atmosfære og stilfulde indretning nok skal få dig helt ned i gear.
Du kan forvente en venlig og opmærksom betjening fra de smilende tjenere, som altid gør deres bedste for at alle gæster føler sig velkomne.

Maden
Bistronomi leverer en skøn oplevelse - hver gang. Både når det kommer til smagen i de lækre retter og til de hyggelige omgivelser, er der kælet for detaljerne. Menukortet byder bl.a. på snackbræt, burger, salater, pasta og Steak Frites. De har også et godt udvalg til den søde tand og en børnemenu til de mindste.
Der er desuden et stort udvalg af øl på fad, lækre cocktails og fristende milkshakes til at slukke tørsten.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Café, bistro, burger

Åbningstider
Man til Søn: 10:00 - 21:00

Prisleje
Forret: 69 - 145 Kr.
Hovedret: 89 - 289 Kr.
Dessert: 65 - 75 Kr.

Siddepladser
200 inde / 40 ude

Kort


Kundeudtalelser

"Alt fungerede ifht R2N konceptet - vi behøvede ikke selv gøre opmærksom på, at vi havde bestilt..." Lulu Nørregaard (Hvidovre)

"God og nem app" Benny Damm (København Ø)

"Virkelig smart koncept." Stine (Svendborg)