da-DK
1642491815797
https://www.r2n.dk/
Chim Chim København V

Hos Chim Chim i København, tages du med på en rejse gennem det thailandske køkken. Deres erfarne thailandske kokke tager dig med på en autentisk smagsoplevelse, hvor der er fokus på thailandske krydderier og friske råvarer. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Chim Chim ligger kun få minutters gang fra Strøget, Palads og Tivoli. Du kan let komme til restauranten med offentlig transport, da Hovedbanegården og Vesterport st. ligger lige rundt om hjørnet.

Adresse: Axeltorv 3A, 1609 København V

Atmosfære
Hos Chim Chim bydes du velkommen af det venlige personale, der med ægte thailandsk manér tager imod jer med et stort smil og venlighed. Personalet er meget opmærksomme på deres gæster og sørger for en god betjening under hele besøget.

Så snart I træder indenfor i den hjertevarme restaurant, føler I jer straks tilpas. Restaurantens indretning er inspireret af den thailandske stil med mørkt interiør. Rundt omkring i lokalet er der placerede små statuer af munke, samt smukke Buddha statuer til ære for den thailandske tro.

Maden
Hos Chim Chim serverer de traditionelle thailandske retter, som deres dygtige køkkenhold, bestående af erfarne thailandske kokke, tilbereder til perfektion. Restaurantens kokke nærer stor kærlighed til krydderier og friske råvarer, således at de kan sikre jer den bedste smagsoplevelse.

Restauranten har nøje udvalgt de mest efterspurgte og velkendte thailandske retter, med en god balance af de sure, salte og søde smage.

Hos Chim Chim bydes I velkommen til både frokost og aftensmad. På menukortet finder I blandt andet velsmagende supper, stegte nudler samt wok- og karryretter. De har også bredt udvalg af vegetariske retter.

Faciliteter
  • Vegetarretter
Køkken
Thailandsk, asiatisk, vegetar

Åbningstider
Man til Søn: 12:00 - 23:00

Prisleje
Forret: 35 - 135 Kr.
Hovedret: 105 - 225 Kr.
Dessert: 45 - 65 Kr.

Siddepladser
50 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Jeres koncept fungerer bare. Vi har nu prøvet en del af jeres restauranter og er rigtig glade for..." Anette Lykke (Slangerup)

"Restaurant 2 Night har et virkelig godt koncept. Fortsæt med det." Britta (København K)

"God app, nem at anvende" Pia (Brønshøj)