da-DK
1721772431016
https://www.r2n.dk/
El Tapeo de Cervantes København V

El Tapeo de Cervantes har samlet det bedste fra deres tid i Malaga og kombineret det med København. Restauranten har fået 4 flotte stjerner i Berlingske, hvor overskriften lyder: "Ny tapasrestaurant serverer »guddommelige skaldyr« og er vanedannende nok til at gøre anmelderen til stamkunde".

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
El Tapeo de Cervantes ligger i smørhullet mellem Vesterbrogade og Gl. Kongevej, i den lille hyggelige passage, der også huser Det Ny Teater.

Adresse: Vesterbrogade 42, 1620 København V

Atmosfære
På det pulserende Vesterbro finder du El Tapeo de Cervantes, der emmer af spansk stemning og sydens sol når det er bedst.

El Tapeo de Cervantes har bragt Malaga til København med en autentisk stemning og følelse. Her byder de indenfor til varm stemning i sydlandske omgivelser, der med ét sender tankerne til lunere himmelstrøg.

Når vejret er godt, kan du sidde ude og mærke stemningen af Vesterbro.

Maden
Smag på Spanien hos El Tapeo de Cervantes, som ved, hvordan autentisk spansk tapas skal smage med de bedste råvarer og smagssammensætninger.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at El Tapeo de Cervantes elsker og lever for det spanske køkken. De har samlet et overdådigt menukort, der består af en nøje udvalgt kombination af deres all-time favoritter, som de også håber, at du kommer til at elske.

Restauranten laver mad i takt med, at årstiderne skifter, så du altid kan få glæde af de absolut bedste råvarer fra den aktuelle sæson. Du kan forvente at smage på sprøde, salte og søde råvarer, hvor de nøje udvælger deres favoritter fra markedets bedste producenter.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Pladser udenfor
Køkken
Spansk, tapas

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Søn: 17:00 - 23:00

Prisleje
Forret: 55 - 60 Kr.
Hovedret: 95 - 270 Kr.
Dessert: 55 - 70 Kr.

Siddepladser
50 inde / 12 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"ET BOOKING SYSTEM DER VIRKER" Poul Svane (København K)

"Fint koncept. Er meget tit ude at spise og nu endnu mere efter vi er blevet opmærksomme på jeres..." Linda Michelsen (Vanløse)

"Super fin app og virker upåklageligt " Morten Rongsted (Smørum)