da-DK
1695675130093
https://www.r2n.dk/
Igiganti Nykøbing Falster

Led ikke længere. Hos Igiganti er du garanteret en ægte italiensk madoplevelse af høj kvalitet.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Igiganti ligger centralt i Nykøbing Falster i gåafstand til det meste af byen. Uanset om du skal ud at shoppe, en tur i biografen eller bare hellere vil lade nogle andre om opvasken, er Igiganti et oplagt valg.

Adresse: Frisegade 10, 4800 Nykøbing Falster

Atmosfære
Her er der tale om en italiensk restaurant med stort 'I' - både hvad angår mad og atmosfære. Det skyldes, at folkene bag restauranten - Giuseppe og Mario - er ægte italienere, som laver mad med hjertet. Du bliver ramt af den autentiske og afslappede stemning, lige fra du træder ind ad døren.

Maden
Ønsker du at gå ombord i et veltilberedt måltid, hvor alt er lavet fra bunden af friske råvarer og krydret med ægte italiensk charme? Så er Igiganti det helt rette sted. Grib det overskuelige menukort og vælg den italienske klassiker, der passer til din appetit og lyst. Det kunne fx være Vitello Tonnato, kæmperejer med røget ost, hjemmelavet pasta med oksemørbrad og champignon eller den populære Tiramisú. Der er med andre ord garanti for at finde noget på kortet, som kan få dine tænder til at løbe i vand.

Andet
Undvalgt anmeldelse fra Facebook:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ som at være i Italien.
Ægte italiensk mad i Nykøbing Falster. Vi havde en fantastisk oplevelse på Igiganti. God stemning, fremragende mad og langtidstilberedte retter. Prøv antipati misto, vildsvineretten og panna cotta, eller nogle af de andre retter. La vita e Bella.

Køkken
Italiensk

Åbningstider
Man: lukket
Tirs: 16:00 - 21:00
Ons til Lør: 16:00 - 22:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 89 - 149 Kr.
Hovedret: 159 - 299 Kr.
Dessert: 89 - 129 Kr.

Siddepladser
65 inde / 0 ude

Kort


Kundeudtalelser

"Jeg bliver gladere og lgadere for konceptet, da der også er helt aktuelle anmeldelser så man..." Søren Carlsen (København Ø)

"Rigtig god ide - godt med rabatten men man bliver også opmærksom på nye steder at spise!" Jane (København NV)

"Super god App, det virker bare, vi vil bruge den igen. Har brugt den flere gange ????????" Susanne Mortensen (København K)