da-DK
1695417670366
https://www.r2n.dk/
Il Rustico København K

Hvis du skal forkæles med velsmagende italienske specialiteter, så er Il Rustico på Kultorvet det perfekte sted.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Den italienske perle, Il Rustico er beliggende på hjørnet af Kultorvet og Rosengården. Herfra er du tæt på Nørreport station og Strøget, dermed er det et perfekt stop på vejen hjem fra en shoppetur i byen.

Adresse: Kultorvet 9, 1175 København K

Atmosfære
Hos Il Rustico bydes du velkommen til en moderne italiensk restaurant, hvor den vigtigste mission er at alle gæster får en mindeværdig oplevelse gennem god service og forkælelse af smagsløgene.

Når du træder ned af den lille trappe ved restaurantens indgang, kommer du indenfor i deres hyggelige lokaler. Restauranten er møbleret med træborde og læderstole, der komplimenteres af de lyse sandfarvede vægge.

På de varme sommerdage kan du også nyde dit måltid udenfor. I aftentimerne og på de koldere dage tændes terrassevarmerne.

Maden
Hos Il Rustico serveres god italiensk mad lavet på de bedste råvarer. Hvis humøret er til pasta, risotto, kød- eller fiskeretter, så er dette restauranten for dig.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Italiensk

Åbningstider
Man til Lør: 11:00 - 24:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 59 - 119 Kr.
Hovedret: 139 - 269 Kr.
Dessert: 79 - 89 Kr.

Siddepladser
40 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Super koncept og virker bare hver gang." Charlotte Skou (Ølstykke)

"Et super koncept, dejligt også at kunne besøge de lidt dyrere restauranter, det hjælper på..." Lizzie Jul Andersen (København K)

"Har efterhånden brugt denne app mange gange, synes det er et rigtig godt koncept, kommer steder..." Camilla Friis (København NV)