da-DK
1638376409759
https://www.r2n.dk/
India Vanløse Vanløse

Hos Restaurant India i Vanløse serveres indisk mad, der kan sammenlignes med et restaurantbesøg i Indien. Her kæles for alle retterne, for at fremhæve de indiske krydderier og give den bedste smagsoplevelse. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
På hjørnet af Jyllingevej og Slotsherrensvej i Vanløse ligger Restaurant India. Her er du ikke langt væk fra det nye Shoppingcenter, Kronen, eller en tur i den skønne Grøndalspark.

Adresse: Jyllingevej 2, 2720 Vanløse

Atmosfære
Restauranten åbnede sine døre for første gang i 2015 på Frederiksberg, og har siden da udvidet til nye lokaler i Vanløse. Ejeren ønskede at åbne en indisk restaurant, der kunne give den autentiske smagsoplevelse. Noget han synes de mange indiske restauranter i København manglede.

Hos Restaurant India bydes du indenfor til en afslappet stemning i autentiske omgivelser. Ambitionen er at skabe de bedste rammer for en god aften med venner og familie.

Maden
Hos Restaurant India tilbyder man traditionelle indiske retter, hvor kokkene er eksperter i de mange krydderier, som bruges i det indiske køkken.

Uanset om du er til stærk, krydret eller mildere mad, så findes der noget for enhver smag. Vælg mellem de mange indiske klassikere, som Butter Lamb eller Tikka Masala. Du kan også prøve én af restaurantens egne favorit - Shrimp Curry.

Menuen byder desuden på et bredt udvalg af vegetariske retter og de fleste retter kan også alle tilpasses efter allergier.

Andet
De har søster-restauranter på Frederiksberg og i Hedehusene.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
Køkken
Indisk, mellemøstligt, vegetar

Åbningstider
Man til Fre: 14:00 - 22:00
Lør til Søn: 12:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 19 - 65 Kr.
Hovedret: 109 - 139 Kr.
Dessert: 45 Kr.

Siddepladser
50 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"En rigtig god koncept, som jeg vil bruge ofte nå jeg skal ude og spise." Louise (København V)

"God app, nem at anvende" Pia (Brønshøj)

"Super skøn og nem app" Lise (København K)