da-DK
1716846146823
https://www.r2n.dk/
Krebsegaarden København K

Når mad og kunst går i et. Lad sanserne forkæle hos Krebsegaarden i Studiestræde.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Du finder Krebsegaarden i Københavns hyggelige latinerkvarter. Den centrale beliggenhed gør restauranten til et oplagt valg uanset dit ærinde i indre by. Bygningen er fra 1803, og charmen er uden sidestykke.

Adresse: Studiestræde 17, 1455 København K

Atmosfære
Udover den åbenlyse charme og stemning, som en bygning med så meget historie kan tilbyde, vil du opleve en personlig og passioneret betjening udover det sædvanlige. Her bliver der gået op i at præsentere mad og vin ordentligt, og køkkenet leverer på højt niveau.
Krebsegaarden er dog ikke kun mad - det er også kunst. Galleri Krebsen ligger i baggården, og restaurantens menu afspejler det aktuelle tema for udstillingen i galleriet. Derfor kan det anbefales at kigge ind forbi galleriet før middagen.

Maden
Krebsegaardens menukort er enkelt og skifter i takt med, at Galleri Krebsen udstiller en ny kunstner. Der er typisk 3-4 forretter, hovedretter og desserter at vælge mellem. Man kan også gå "all in" og prøve Krebsegaardens 'Taster Menu', hvor hele bordet kan komme godt rundt i flere af retterne og få en helt særlig oplevelse. Betjeningen kan til enhver tid råde og vejlede i forhold til vinvalg. Der er nemlig tænkt nøje over, hvordan mad og vin bedst supplerer hinanden.

Andet
Restauranten ligger i Top 10 på Tripadvisor (januar 2023) og top 5 hos Dinnerbooking i 2022.

Køkken
Gourmet, International

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Lør: 18:00 - 22:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 110 Kr.
Hovedret: 200 - 270 Kr.
Dessert: 105 - 155 Kr.

Siddepladser
40 inde / 0 ude

Kort


Kundeudtalelser

"Jeres koncept er stadigvæk super, super. Vi benytter enhver lejlighed til at rose jer hos venner..." Jytte Nielsen (Viby Sjælland)

"Super god måde at booke bord på og specielt at få et godt tilbud med rabat" Anette Larsen (Skanderborg)

"Super fin app og virker upåklageligt " Morten Rongsted (Smørum)