da-DK
1679446675867
https://www.r2n.dk/
L'Appetito København V

Oplev et solidt italiensk køkken centralt i København hos L'Appetito ved Hotel Imperial. Perfekt både til en romantisk date og til den store middag med hele familien. Book her og få rabat på hele regningen.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
L’Appetito ligger centralt i København tæt på Tivoli, Bremen Teater, Imperial Biograf og Vesterport station i selve det historiske Imperial Hotel. Derfor er restauranten det perfekte sted at spise, inden man skal ud og nyde kulturen i København

Adresse: Vester Farimagsgade 9, 1606 København V

Atmosfære
Du bliver budt velkommen i en traditionel italiensk restaurant med et bredt menukort, der byder på noget til en hver smag.
I restauranten er der unik kunst på væggene, sofaer, og et stort barområde, hvor man kan få noget forfriskende, inden man sætter sig til bords.
Om sommeren kan du også spise ude på vores hyggelige terrasser, hvor der er plads til at nyde en kold øl eller en vin fra det omfattende vinkort.
Uanset om der er tale om en romantisk date eller middag med hele familien, er der plads til alle hos L’Appetito.

Maden
Hos Ristorante L’Appetito tager de dygtige kokke dig med på en sublim smagsrejse til sydlige himmelstrøg, og du kan forvente italienske retter med både klassisk og moderne inspiration. Benyt eventuelt den hyggelige bar til at . Vinkortet er nøjsomt udvalgt af restaurations chefen, og byder på et udvalg af Italienske og internationale vine.

Andet
L’Appetito har også mulighed for at holde selskaber for op til 200 mennesker i separate lokaler, og vi er eksperter i større selskaber. Med en lang historie og solidt køkken, er Ristorante L’Appetito garant for en super hyggelig aften med lækker mad.

Faciliteter
  • Romantisk
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Italiensk

Åbningstider
Man til Søn: 12:00 - 24:00

Prisleje
Forret: 65 - 139 Kr.
Hovedret: 125 - 289 Kr.
Dessert: 85 - 100 Kr.

Siddepladser
100 inde / 80 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Enkelt og effektivt" Per (Valby)

"I er de bedste! Så fik jeg igen prøvet en ny restaurant og fik en god aften. Tak" Line (København V)

"Det er dejligt at kunne gå ud at spise lidt oftere, når man får så god rabat med R2N." Hanne Refsgaard (København Ø)