da-DK
1721922997640
https://www.r2n.dk/
Mör Aarhus

Mör i Aarhus ønsker at levere en uforglemmelig madoplevelse, hvor kvaliteten af kødet er i fokus. Med en varm og indbydende atmosfære skaber restauranten den perfekte ramme for en skøn aften.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Du finder Mör blot 5 minutters gang fra Aarhus Banegård og Bruuns Galleri.

Adresse: Frederiks plads 20, 8000 Aarhus

Atmosfære
Restaurantens elegante og moderne indretning skaber en indbydende atmosfære, der er perfekt til intime middage, fejringer eller forretningsmøder.

Med sit dedikerede team af dygtige kokke, imødekommende betjening og en passion for at levere enestående mad og service, er MöR et must-besøg for alle, der ønsker at forkæle deres sanser og smagsløg.

Maden
Mörs menukort er en kulinarisk oplevelse for kødelskere, med et imponerende udvalg af møre og saftige bøffer og steaks. De dygtige kokke tilbereder hver ret med omhu og ekspertise for at sikre, at du som gæst får en uforglemmelig madoplevelse.

Mandag-torsdag kan du få en unik spiseoplevelse med Great Omaha bøffer fra USA i en roast ad libitum-stil. Denne lækre menu inkluderer en frisk grøn salat, knasende steak fries og signatursaucen bearnaise.

Faciliteter
  • Pladser udenfor
Køkken
Steakhouse

Åbningstider
Man til Tors: 17:00 - 22:00
Fre til Lør: 16:00 - 23:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 95 Kr.
Hovedret: 185 - 575 Kr.
Dessert: 85 Kr.

Siddepladser
100 inde / 60 ude

Kort


Kundeudtalelser

"Godt og nemt at bruge. En fantastisk mulighed for at prøve nye steder, gode brugbare anmeldelser,..." Berit (Allerød)

"Fantastisk koncept" Lis (Vordingborg)

"Fungerer super godt, har lært flere restauranter at kende gennem R2N også hvor venner har booket..." Ulla (København V)