da-DK
1721073950991
https://www.r2n.dk/
Morsel Bao Østerbro København Ø

Velkommen hos Morsel Bao Østerbro, hvor du kan forkæle dine smagsløg med udsøgte asiatiske delikatesser. Med deres unikke fusionerede asiatisk køkken, kan du opleve et væld af smagsoplevelser, herunder deres uimodståelige Bao i et væld af spændende varianter.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Morsel Bao Østerbro ligger et stenkast fra Trianglen på Østerbro, så der er nem adgang til Metro og en gå-tur i Fælledparken.

Adresse: Odensegade 3, 2100 København Ø

Atmosfære
Det lille lokale er er minimalistisk indrettet med rå murstensvægge og træmøbler. Restauranten har en intim og afslappende stemning. Der er ikke mange siddepladser, så slå til, når der er ledige tider.

De store vinduer giver rummet et hyggeligt lysindfald, og gør det muligt at følge med i byens mylder.

Maden
Morsel Bao Østerbro åbnede i foråret 2022 og er en trendy fusionsrestaurant, der især har sit fokus på hjemmelavet asiatisk mad. På menukortet er deres fokus på "Bao", som bedst kan beskrives som en asiatisk version af en burger. Bao stammer fra Fujian i Kina og er senere blevet forbedret og populariseret i Taiwain.

I køkkenet er de både kreative og eventyrlystne, hvilket kan ses på menukortet. Udover Bao finder du også lækre gyoza og forskellige varianter af ricebowls på menukortet. Navnet "Morsel" betyder på engelsk "en lille delikat bid", hvilket netop er, hvad du får serveret hér. Der serveres desuden både vegetariske og veganske alternativer.

Andet
Er der udsolgt? Så har Morsel Bao også en afdeling på Frederiksberg, som sætter sine ledige borde til salg på R2N.

Faciliteter
  • Vegetarretter
Køkken
Asiatisk

Åbningstider
Man til Fre: 17:00 - 21:00
Lør til Søn: 12:00 - 21:00

Prisleje
Forret: 48 - 60 Kr.
Hovedret: 98 - 118 Kr.
Dessert: 40 Kr.

Siddepladser
15 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Godt koncept i har det vil vi bruge noget mere" Erik (Køge)

"En kollega gjorde mig opmærksom på R2N, som jeg helt sikkert vil bruge igen - et super koncept." Michael Houby Petersen (Frederiksberg)

"Konge koncept, elsker at bruge det." Mette (København S)