da-DK
1639015105949
https://www.r2n.dk/
Amalfi København K

Hos Restaurant Amalfi kan du nyde velsmagende italienske madretter midt på Københavns hyggeligste torv, Gråbrødretorv. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
På det hyggelige Gråbrødretorv finder du Restaurant Amalfi, som er det perfekte stop efter en gåtur i Indre København. Her er du blandt andet tæt på Strøget og dets mange shoppingsmuligheder.

Adresse: Gråbrødretorv 21, 1154 København K

Atmosfære
Restaurant Amalfi byder indenfor i smukke istandsatte lokaler, med et autentisk italiensk udtryk. Restaurantens borde er dekoreret med rød og hvidternede duge og levende lys, som danner rammerne for den gode stemning.

Restauranten har desuden siddepladser udenfor på den hyggelige terrasse, som er beliggende på Københavns smukkeste torv, Gråbrødretorv.

Det er vigtigt for restauranten at alle gæster får en god oplevelse, og føler at de har været centrum under hele besøget. Derfor vil du opleve en personlig og opmærksom betjening.

Maden
Restaurant Amalfi serverer ægte italienske madretter præsenteret på en ny, spændende og moderne måde. Alle retter tilberedes af kvalitetsråvarer og med årstidernes grøntsager.

På menuen finder du både lækker mad til brunch, frokost og middag. Her finder du italienske klassikere som, carpaccio, pizza, Filetto di Manzo og panna cotta. Du må absolut ikke gå glip af deres velsmagende pastaretter, som f.eks. Penne Al Filetto, der består af Penne med stimler af oksemørbrad og trøffelsauce. Du kan også sammensætte din egen 2-, 3- eller 4 retters menu ud fra udvalgte retter på menukortet.

Andet
Restauranten kan tage hensyn til handikap, hvis man ønsker at sidde udenfor.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Live musik
  • Børnemenu
  • Bar
  • Pladser udenfor
  • Brunch
Køkken
Italiensk, Pizza

Åbningstider
Man til Søn: 11:00 - 23:00

Prisleje
Forret: 49 - 129 Kr.
Hovedret: 199 - 269 Kr.
Dessert: 69 - 119 Kr.
Menu: 239 - 379 Kr.

Siddepladser
50 inde / 60 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Jeres koncept fungerer bare. Vi har nu prøvet en del af jeres restauranter og er rigtig glade for..." Anette Lykke (Slangerup)

"elsker jeres APP" Torbenthygesen (København S)

"Tak for rabat - vi ses snart igen!" Lise (Frederiksberg)