da-DK
1639011639472
https://www.r2n.dk/
Da Claudio Frederiksberg

Da Claudio er en italiensk perle på Frederiksberg. Ejeren Fabio glæder sig til at byde dig velkommen og han skal nok sørge for at servere en smagsoplevelse, der vil lokke dig tilbage gang på gang. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste italienske restaurant på R2N.
I 2019 fik Da Claudio 5,45 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
Da Claudio ligger på Godthåbsvej, og er den første italienske restaurant på Frederiksberg. Beliggenheden gør restauranten til et oplagt sted at starte aftenen, hvis man fx. skal i teater, i Forum eller i Falkonersalen.

Adresse: Godthåbsvej 42, 2000 Frederiksberg

Atmosfære
Ejeren Fabio og hans passionerede kokke og tjenere, bestræber sig på, at give deres gæster en gastronomisk oplevelse, der rækker langt ud over de hjemlige rammer. Dette gør, at de er blevet en populær restaurant med mange stamgæster.

Restauranten, der har eksisteret i over 30 år, er stemningsfyldt og hyggelig, med rå murstensvægge og fotografier af italienske filmstjerner.

Maden
På menukortet finder man klassiske italienske specialiteter, som fx pasta, pizza og et bredt udvalg af lækre hovedretter med både kød og fisk samt en lækker månedens menu bestående af 3 retter.

Mange af deres gæster kommer for de gode bøffer og den friske pasta. Prøv fx. deres hjemmelavet båndpasta med oksemørbrad, trøfler og karljohan-cremesauce, der er meget populær. Til dessert anbefaler restauranten at du prøver deres lækre tiramisu og nyder deres spændende, italienske bitter – en amaro – til kaffen.

Andet
Da Claudios vinkort dækker over et udpluk af de bedste italienske vinområder, i alle priskategorier.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Italiensk

Åbningstider
Man til Søn: 17:00 - 23:00

Prisleje
Forret: 45 - 125 Kr.
Hovedret: 89 - 249 Kr.
Dessert: 69 - 79 Kr.

Siddepladser
80 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Allertiders ide med R2N! Jeg har sendt linket til flere af mine venner. Det er dejligt at se at der..." Joanna (Frederiksberg)

"En rigtig god mulighed for at få afprøvet flere forskellige restauranter - med mulighed for at..." Henrik (Tølløse)

"God og nem app" Benny Damm (København Ø)