da-DK
1627537473187
https://www.r2n.dk/
Sieu Odense

Sieu er en moderne og stilren restaurant, hvor råvarer af bedste kvalitet er et must. Retter og tilbehør ændres løbende, så du altid har mulighed for at få nye spændende smagsoplevelser. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste asiatiske restaurant på R2N.
I 2020 fik Sieu 5,80 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
Restaurant Sieu ligger tæt på H.C. Andersens hus, Kongens Have og Odenses Gamle Banegård. Der er altså perfekt central beliggenhed.

Adresse: Østre Stationsvej 40, 5000 Odense C

Atmosfære
Glem alt om røde rispapirslamper og dragedekorationer. Restaurant Sieu er moderne, stilrent og enkelt indrettet. For dem er det nemlig vigtigt, at kunden og smagsoplevelsen er i fokus. Derfor har de skåret det overflødige væk. Personalet hos Sieu er meget imødekommende og vil altid være behjælpelige i forhold til dit valg af mad og drikkevarer, så dit måltid bliver en harmonisk helhed.

Maden
Restaurant Sieu sørger for, at hver enkelt ret er nøje sammensat til fryd for dine øjne og dine smagsløg. Friske råvarer af bedste kvalitet er et must! Krydderier som koriander, chili, ingefær, galanga, citrongræs og hvidløg er med til at sætte prikken over i’et.
Retter og tilbehør ændres løbende, så du altid har mulighed for at få nye spændende smagsoplevelser. Køkkenet er en smeltedigel, hvor der skabes fusion mellem traditionelle asiatiske køkkener såsom Thailand, Vietnam og Kina.

Faciliteter
  • Vegetarretter
Køkken
Thailandsk, asiatisk, vietnamesisk

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Lør: 17:00 - 22:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 30 - 119 Kr.
Hovedret: 129 - 199 Kr.
Dessert: 40 - 95 Kr.
Menu: 279 - 339 Kr.

Siddepladser
40 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Jeres koncept er stadigvæk super, super. Vi benytter enhver lejlighed til at rose jer hos venner..." Jytte Nielsen (Viby Sjælland)

"En kollega gjorde mig opmærksom på R2N, som jeg helt sikkert vil bruge igen - et super koncept." Michael Houby Petersen (Frederiksberg)

"Vi benytter R2N til at prøve restauranter vi ikke har været før." Søren (København K)