da-DK
1721924887795
https://www.r2n.dk/
Sole d'Italia København K

Forkæl dig selv og dine nærmeste med et autentisk italiensk måltid. Hos Sole D'Italia på Gråbrødretorv serveres norditalienske madretter, altid hjemmelavet frisk pasta og italienske vine.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Sole d'Italia ligger på Københavns hyggeligste torv - Gråbrødretorv. Herfra er du i hjertet af København, i latinerkvarteret. Dermed er du tæt på både Strøget, Vor Frue Kirke og Kongens Have, hvilket gør det til et perfekt stop, når sulten melder sig.

Adresse: Gråbrødretorv 1, 1154 København K

Atmosfære
Restauranten er indrettet i den rustikke stil, man kender fra rejser til støvlelandet mod syd. Bordene er dækket med levende lys og den dæmpede belysning skaber en afslappende stemning.

Det mærkes tydeligt gennem den personlige og utroligt nærværende betjening, at restauranten stræber efter at give alle gæster følelsen af at være i Italien for en stund.

På de varme sommerdage kan du opleve det pulserende byliv under solens stråler, alt imens du nyder et lækkert måltid ude på det hyggelige torv.

Maden
Hos Sole d'Italia serveres italiensk mad, særligt inspireret af Toscana-regionen. Alle retter er hjemmelavede, og mange ingredienser kommer hele vejen fra Norditalien.

Menukortet byder på et stort udvalg af diverse supper, kød- og fiskeretter. Bestiller du én af deres velsmagende pastaretter, er du garanteret at få serveret hjemmelavet frisk pasta. Desuden bager de dagligt frisk brød - og naturligvis er der en børnemenu til de mindste.

Andet
For at komplimenterer et velsmagende måltid kan man bestille enten en flaske eller et glas vin fra deres nøje udvalgte vinkort.

Faciliteter
  • Romantisk
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Italiensk

Åbningstider
Man til Søn: 11:00 - 23:00

Prisleje
Forret: 59 - 159 Kr.
Hovedret: 149 - 299 Kr.
Dessert: 89 - 149 Kr.
Menu: 449 Kr.

Siddepladser
100 inde / 100 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Allertiders ide med R2N! Jeg har sendt linket til flere af mine venner. Det er dejligt at se at der..." Joanna (Frederiksberg)

"Min bestilling fungerede perfekt - godt koncept" Ann-Cecilie Pedersen (København K)

"Det virker bare hver gang !" Lane Quist (Hellerup)