da-DK
1695314820477
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Spisesteder i København - Rabat på spisesteder

  • Få op til 30% rabat på både Mad og Drikkevarer
  • Vælg frit fra HELE menukortet
  • Få maximal rabat, ved at booke bord til samme dag

1 2 3
Spisesteder København

Skal du ud og spise, så tilbyder København mange gode og forskellige spisesteder, der er caféer, bistroer, brasserier, gourmet restauranter, fiske restauranter m.m.
Restaurant 2 Night samarbejder med spisesteder over det meste af København. Booker du bord på et spisested i Kbh. gennem R2N, kan du opnå rabatter på op til 30-40 %.

Smagsoplevelser hos københavnske spisesteder

R2N repræsenterer spisesteder i København, der tilbyder de populære og lækre tapas retter, flot og frisk sushi, samt de mere traditionelle franske og italienske spisesteder der tilbyder mere internationale smagsoplevelser så som pastaretter, pizza, fiskeretter, m.m. Er du til mere eksotisk og krydret mad, er et besøg hos de indiske, mexicanske eller græske spisesteder i København bestemt en oplevelse værd.

Michelin stjerner til de Københavnske spisesteder

København er en restaurant by, der er kendt for meget høj kvalitet. Der bliver på de Københavnske spisesteder lagt sjæl og hårdt arbejde i, at servere rigtig god mad, lavet på de bedste råvarer. Resultatet af disse indsatser er hele 13 restauranter med Michelin stjerner, hvoraf det mest kendte Københavnske spisested er restaurant Noma, med hele 2 Michelin stjerner.

Gåafstand til spisesteder i København

Der ligger rigtig mange spisesteder i København. De mest kendte områder er Strøget, Nyhavn, Store Kongensgade, Rådhuspladsen og Vesterbrogade. Fra Københavns Hovedbanegård, Nørreport station eller Kgs. Nytorv metro, er du i gåafstand til langt de fleste københavnske spisesteder.

Spisesteder København

Priser hos spisestederne i København

Ligesom i en hver anden hovedstad, kan det være dyrt at spise ude i København, men med en Restaurant 2 Night reservation vil man hos udvalgte spisesteder kunne opnå rabatter på op mod 30-40 %.

Kundeudtalelser

"Min bestilling fungerede perfekt - godt koncept" Ann-Cecilie Pedersen (København K)

"Perfekt. nemt og hurtigt" Jannie (Frederiksberg)

"Ikke sidste gang jeg tjekker ind på R2N!!????" Marianne Sichlau Westphal (København K)