da-DK
1695671454979
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Påskefrokost 2012

Læs mere om påskefrokost

1 2 3

Gæk, gæk, gæk, mit navn det står med prikker, pas på det ikke stikker...

24 marts. - 1. april 2013

 

Så er det forår og inden længe vil vintergækker, krokus og påskeliljer springe ud og for alvor signalere, at vi går mod lysere tider.

 

Og med foråret kommer påsken også, hvilket er en oplagt mulighed til at holde en påskefrokost. Hvis du som mange andre ikke vil stå for at forberede den helt klassiske påskefrokost menu  i dit eget køkken eller vil du bare prøve noget nyt til påske, så har du muligheden for, at være spontan ved hjælp af R2N-konceptet.

 

sildeanretning

Påske i Danmark

I år ligger påsken meget tidligt, nemlig fra d. 24 marts. til d. 1. april. I Danmark findes der mange påske-traditioner, som hvert år bliver fulgt af rigtig mange danskere. Det kan være alt fra at puste æg, over gækkebreve til at holde en traditionel påskefrokost.

 

Den mest populære påsketradition er påskefrokosten, som giver lejlighed til at mødes med familie, venner eller kollegaer og nyde hinandens selskab.

 

Selve påskefrokosten

En klassisk påskefrokostmenu er som regel opdelt i tre dele. Den første del indeholder gerne sild i alverdens afskygninger, æg, rejer og diverse former for pålæg. Anden del byder ofte på en  lun ret i form af lam eller kylling. I tredje omgang nydes gerne et ostebord.

 

Til hele herligheden drikkes typisk øl og snaps.

 

Påskefrokost på restaurant

Da man i Danmark har tradition for at man holder sig til dansk mad, når man skal sammensætte en påskefrokostmenu, vil det være oplagt at søge inspiration hos en af de danske R2N-restauranter.

Se R2N’s danske restauranter hér!

 

Påskeæg

 

 

Det vil løbet at påskedagene som altid være muligt at bestille bord på R2N’s restauranter, med gode last minute tilbud, men man skal være opmærksom på, at hvis der skal holdes påskefrokost på en bestemt dato, kan det være en fordel at bestille et par dage i forvenen.

 

Se dagens restauranttilbud hér!

 

påskekyllinger

Kundeudtalelser

"Vi er glade for at ha opdaget R2N og har anbefalet vores venner og familie til også at benytte sig..." Gitte Olsen (Glostrup)

"Vi ELSKER R2N i vores familie!!!" Chalotte (Charlottenlund)

"Vi sætter stor pris på jeres produkt" Kim (København Ø)