da-DK
1540001198014
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Julefrokost 2016

Nu er julen ved at være over os, og derfor er det selvfølgelig blevet tid til at holde julefrokost. Det kan du gøre gennem Restaurant 2 Night

Julefrokost 2016 - Kun de bedste tilbud...

Nu er julen ved at være over os, og derfor er det selvfølgelig blevet tid til at holde julefrokost. Det kan du gøre gennem Restaurant 2 Night, som igen i år har gode tilbud på julefrokoster især i København – både til de små og de store selskaber.

Julefrokostens traditioner

Julefrokosten er en tradition, som ligger mange danskeres hjerte nær. Til en julefrokost mødes man med venner, kolleger eller måske fodboldholdet, spiser store mængder fed mad og drikker ofte et betragteligt antal øl og snaps. Julefrokoster afholdes typisk fra slutningen af november og helt frem til dagene inden jul.

Mad og drikke til julefrokosten

Der er mange traditioner forbundet med maden og de våde varer til en traditionel, dansk julefrokost. Er man til en julefrokost kan man bl.a. forvente at få serveret flæskesteg med rødkål, grønlangkål og mange former for smørrebrød deriblandt ål med røræg, stjerneskud, hønsesalat, varm leverpostej og selvfølgelig en eller flere slags sild, som nydes med den måske mest klassiske ingrediens af alle til julefrokosten: snaps! Ud over snaps drikker man også gerne et større antal øl til en julefrokost. En ting er sikkert. Man går hverken sulten eller tørstig fra en traditionel, dansk julefrokost.

Ud over den traditionelle, danske julefrokost er det muligt at opleve en mere eksotisk julefrokost på restauranterne i Danmark. Hvis man skulle få lyst til det, så har bl.a. flere indiske, cubanske og kinesiske restauranter deres egne bud på en julefrokost, hvor der hverken er snaps eller smørrebrød.


Restaurant Hillerød

Prisen på en julefrokost

Fordi der ofte spises og drikkes så meget, kan en julefrokost godt blive en dyr affære, men med rabatten fra Restaurant 2 Night bliver det straks mere til at betale, især fordi rabatten gælder både mad og drikke. Velbekomme!

Kundeudtalelser

"Min kone og jeg er efterhånden veteraner i brugen af R2N. Tak." Birger (Hørsholm)

"Det er et godt koncept det vil vi benytte os frem over systemet virker godt" Flemming Wolff (Kastrup)

"jeres koncept fungerer rigtig godt. Vi er meget glade for det" KnudHansen (København K)