da-DK
1674810074018
https://www.r2n.dk/
Strandmøllekroen Klampenborg

Nyd Nordsjællands bedste udsigt og gourmet mad serveret i den over 200 år gamle kro. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Strandmøllekroen har en beliggenhed, der er værd at køre langt efter. Placeret i et af Nordsjællands smukkeste områder i Klampenborg.

Adresse: Strandvejen 808, 2930 Klampenborg

Atmosfære
Det hyggelige gamle hus har ligget på stedet i over 200 år siden det åbnede i 1811. I dag er der stadig restaurant på stedet. Indehaver og køkkenchef, Nicolas Dahl, har været kok på både Raadvad Kro, Alberto K. og Den Røde Cottage. Sammen holder han og hans dygtige team stedets righoldige tradition i hævd. De smukke gamle krostuer er blevet opfrisket efter moderne indretningsprincipper, uden at der er givet køb på deres særegne historie og resultatet er en hyggelig restaurant, hvor lyse vægge og skandinavisk enkelthed bringer et frisk pust ind i de gamle stuer.

Maden
Ved et besøg vil du kunne få en moderne fortolkning af det danske/franske køkken samt gode klassikere, alt imens du sidder og nyder udsigten over Øresund.

Til frokost serverer de nyfortolket dansk smørrebrød når det er bedst, og til aften skruer de op for blusset og ambitionerne, hvor du kan nyde forskellige menuer serveret "family style" til hele bordet.

Hver søndag byder de indenfor til ren råhygge og det helt store danske søndagsfrokostbord for hele familien.

Faciliteter
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Dansk, fransk, gourmet

Åbningstider
Man til Ons: lukket
Tors til Lør: 11:00 - 23:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 119 Kr.
Hovedret: 225 - 245 Kr.
Dessert: 69 - 129 Kr.
Menu: 398 Kr.

Siddepladser
60 inde / 60 ude

Kort


Kundeudtalelser

"Fortsat en god ide med R2N, så bare hæng i." VagnMørup (København K)

"Er rigtig glad for den her app! Ville nok ikke komme ud og spise ellers - men nu har jeg som..." Kathrine Juul Michagin (København Ø)

"Lækker app :)" Frederikke (København V)